RODO    Szybki kontakt: 505-762-063, 507-527-887 

Kreator filmu ślubnego

Sprawdź szczegóły naszej oferty

- po zapoznaniu się z "Kreatorem filmu ślubnego" będziecie Państwo 
doskonale wiedzieli w jaki sposób pracujemy,
- zobaczycie dużą ilość ślubnych sesji plenerowych,
- zapoznacie się ze sporą liczbą teledysków ślubnych

- kliknij tutaj i wejdź do świata filmu ślubnego

Największy Cadillac Escalade Luxury ESV - do ślubu

  Największy i najmocniejszy SUV - do ślubu

 + ucieleśnienie amerykańskiego snu o motoryzacyjnej potędze i gigantomanii
+ V8, pojemność 6.2l, moc 430KM
+ 6 sekund do 100km/h
+ prawie 6 metrów długości
+ blisko 3 tony wagi 

www.3tonydoslubu.pl

Profesjonalne sesje plenerowe - filmowanie aparatami + gimbal + slider + dron

  Filmowany plener ślubny to doskonała pamiątka !

 + FILMOWANIE PLENERU odbywa się najczęściej w inny dzień, niż dzień ślubu
+ czas wykonywania ujęć to około 3h
+ rozumiemy, że Para Młoda często po raz pierwszy jest w tej roli, pomagamy, nie zmuszamy
+ każde zlecenie traktowane jest indywidualnie z dbałością o szczegóły

 

Nowoczesne teledyski ślubne

 

 + dynamiczne ujęcia, które są wybrane z całego filmu
+ czas trwania około 7 minut
+ nowocześnie pokazane najważniejsze momenty z całej uroczystości
+ praktyczne do wysłania przez internet

 

Usługi FOTO

- fotografia ślubna
- fotografia wnętrz
- wycieczki panoramiczne 360
- fotografia reklamowa
- technika HDR

Zobacz więcej...

Usługi VIDEO HD

- filmowanie uroczystości
- produkcje reklamowe
- mastering dźwięku
- rejestracje wielościeżkowe


Zobacz więcej...

Indywidualne podejście

Jako klient masz możliwość współtworzyć swój finalny produkt. Chętnie poddajemy się sugestiom. Jesteśmy elastyczni.


Zobacz więcej...

Zadowolony klient

Wieloletnie doświadczenie oraz profesjonalny sprzęt to gwarancja zadowolenia. Zapraszamy do kontaktu.


Zobacz więcej...

Rodo

Administratorem Twoich danych jest AGENCJA ARTYSTYCZNA MEDIALA MGR ŁUKASZ PĘCAK z siedzibą w Krośnie
przy ulicy Betleja 6/7, wpisanej do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, pod numerem
NIP: 684 243 93 37, REGON: 363827830. W sprawach związanych z przetwarzaniem i ochroną danych osobowych
wyznaczony został punkt kontaktowy w postaci adresu e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
Kontakt we wskazanych sprawach możliwy jest także w postaci tradycyjnej korespondencji
na adres administratora z dopiskiem: „Ochrona Danych Osobowych” oraz osobiście pod adresem
ul. Betleja 6/7, 38-400 Krosno.

Podane przez Ciebie dane osobowe będą przetwarzane w następujących celach:
– wykonania umowy kupna-sprzedaży bądź usługi – przetwarzanie jest niezbędne do
wykonania umowy, aż do czasu zakończenia umowy,
– marketingu bezpośredniego – do czasu zakończenia umowy lub złożenia sprzeciwu,
– finansowo-księgowych – przetwarzanie jest niezbędne do wykonania przepisów prawa podatkowego,
– obrony przed roszczeniami i dochodzenia roszczeń – do czasu wygaśnięcia okresu roszczeń
zgodnie z przepisami Kodeksu Cywilnego,
– prowadzenia procesów reklamacyjnych.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania,
prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody
lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie.
W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze
ul. Betleja 6/7, 38-400 Krosno lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało
niemożliwością pełnego wykonania zobowiązań, przyjętych przez AGENCJA ARTYSTYCZNA MEDIALA MGR ŁUKASZ PĘCAK
w ramach zawieranych z Tobą umów.

Wybrane projekty

Losowe galerie

Prev Next
Zuzanna i Dawid

Zuzanna i Dawid

Galeria 154 zdjęć

Natalia i Jakub

Natalia i Jakub

Galeria 194 zdjęć

Patrycja i Jarosław

Patrycja i Jarosław

Galeria 204 zdjęć

Aneta i Krzysztof

Aneta i Krzysztof

Galeria 194 zdjęć

Anita i Paweł

Anita i Paweł

Galeria 135 zdjęć

Agnieszka i Paweł

Agnieszka i Paweł

Galeria 155 zdjęć

Aleksandra i Mateusz

Aleksandra i Mateusz

Galeria 159 zdjęć

Lena i Leon

Lena i Leon

Galeria 42 zdjęć

Katarzyna i Adrian

Katarzyna i Adrian

Galeria 132 zdjęć

Hania i Oluś

Hania i Oluś

Galeria 32 zdjęć

Agnieszka i Krzystof

Agnieszka i Krzystof

Galeria 116 zdjęć

Karolina i Konrad

Karolina i Konrad

Galeria 109 zdjęć

Karolina i Bartłomiej

Karolina i Bartłomiej

Galeria 170 zdjęć

Katarzyna i Robert

Katarzyna i Robert

Galeria 113 zdjęć

Aneta i Piotr

Aneta i Piotr

Galeria 25 zdjęć

Aleksandra i Przemysław

Aleksandra i Przemysław

Galeria 125 zdjęć

Patrycja i Paweł

Patrycja i Paweł

Galeria 158 zdjęć

Galeon

Galeon

Galeria 24 zdjęć

Anna i Mateusz

Anna i Mateusz

Galeria 42 zdjęć

Monika i Maciej

Monika i Maciej

Galeria 39 zdjęć

Paulina i Krzysztof

Paulina i Krzysztof

Galeria 32 zdjęć

Justyna i Rafał

Justyna i Rafał

Galeria 206 zdjęć

Agnelika i Łukasz

Agnelika i Łukasz

Galeria 42 zdjęć

Sylwia i Dawid

Sylwia i Dawid

Galeria 34 zdjęć

Kasia i Karol

Kasia i Karol

Galeria 138 zdjęć

Izabela i Mariusz

Izabela i Mariusz

Galeria 108 zdjęć

Weronika i Kamil

Weronika i Kamil

Galeria 133 zdjęć

Koszykówka kobiet

Koszykówka kobiet

Galeria 114 zdjęć

Dżesika i Tomasz

Dżesika i Tomasz

Galeria 125 zdjęć

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.